Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kuvia, palautetta ja mitä ikinä keksittekään lähettäkää tähän sähköpostiosoitteeseen (se on virallisesti sivujemme sähköpostiosoite^^) :

Lizards@wippies.fi

Huomio! Sivut eivät periaatteessa ole enää toiminnassa. Ylläpitäjät eivät enää kirjaudu tälle sivulle. Ei hätää, uusi sivumme syntyy hurjaa vauhtia. Uudet tarinat ja asiat!!! Te, jotka tykkäsitte tästä sivusta, ei hätää! Me emme poista tätä sivua, ja emme anna suntuubinkaan poistaa tätä sivua. Vieraskirjassa saa kommentoida ja uusille sivuillemme saa tulla kysymään Lizardsiin liittyvistä asioista, jos jotakuta jäi jokin asia painamaan! Uusi osoite tulee tänne ihan pian, ja sivun nimeksi tulee Therden, joka tarkoittaa Kuukautta, Windyxin, meidän (Sipuli ja Veeti) omakeksimässä kielessä!  Lizards tarina saatetaan onnellisesti loppuun tulevissa osissa, sitä voitteki vielä odotella!

Olemme saaneet uudet sivut luotua osoitteeseen:

www.therden.suntuubi.com

- Ylläpitäjät Sipuli ja Veeti!

PS. Tarinaa voisitte kaikki käydä lukemassa! ^^ Lukemaan pääsette napsauttamalla ensin Lizards > Lizards Tarina. Sitten vain valitset alikaterogioista luvun jonka haluat lukea ja siinä se!! :D Toivon että kaikki kävisivät kurkkaamassa. Tarinan hahmoista kertovan osion voi myös käydä lukemassa jos ei ota selvää tarinan hahmoista! xD

 

Jos et vielä tiennyt mitä on Lizards...

.. Tämä sivu on Sipulin ja Veetin omat nettisivut. Sivun teemana on liskot, koska liskot ovat ihan kivoja. (Pakko myöntää silti, että lisko on varamaankin kolmannes vasta lempi eläin listasas) Sivun pää aiheena EI siis ole liskot, kuten jotkut ajattelevat. Pää aiheena on Lizards Club ja tarina. Alunperin loimme tämän sivun, koska halusimme tehdä sarjakuvaa nettiin. Noin 5 paperia tuli täyteen sarjakuvaa, jotka olivat sivuillamme, mutta se ei ollutkaan niin hyvä idea. Kuvat vievät niin paljon tilaa, ja Sarjakuvaa on niin hankala tehdä. Nykyään täällä on tarina. Menkää ihmeessä lukemaan! Ja muistakaa liittyä Lizards Clubiin!!  (Ei käytössä, ellei joku halukas halua alkaa hoitaa sitä? Ilmoitukset sähkäriin!!)

Noniin, nyt minä hoksasin lisätä sivuilleni Hot or not laskurin, nyt voimme laskea mitä mieltä te olette sivuistamme. Jos tykkäät, paina hot, jos et paina not! Yksinkertaista!!

T: Sipuli


Tekijät: Silja ja Venla

 Tervetuloa uudestaan!