Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

5 Luku

Opettaja silmäili tuimasti oppilaitaan. "Oletteko jo valmiit?" Hän kysäisi ja otti ison paperinipun pöydältään. "Muistakaa olla tarkkoina. Pienistäkin virheistä tulee miinusta!" Opettaja huomautti ja lähti jakamaan koe papereita oppilaille. Ashley aloitti heti kun sai paperin eteensä. Ensimmäinen kysymys oli helppo, mutta toiseen kysymykseen Ashleylla ei ollut vastausta. "Onko kysyttävää? Kenelläkään?" Opettaja sanoi ja siirsi katseensa oppilaasta oppilaaseen. Kaikki kirjoittivat innokkaasti vastauksia paperiinsa. "No, hyvä on sitten!" Opettaja puhahti ja läsähti omalle tuolilleen. 45 minuuttia oli kulunut, eikä Susannah ollut saanut kirjoitettua paperiinsa ihan kaikkea, mitä kuvitteli. "Aika on kulunut! Tuokaa paperit nyt minulle!" Opettaja sanoi. Susu yritti pinnistää nopeasti viimeisetkin tiedon rippeet itseensä. "Susannah! Mikä siinä kestää, kaikki odottavat! Ethän halua viivästyttää kotiinpääsyänne?" Opettaja sanoi. "Susu! Vie se koe nyt opelle, et päästää joskus himpee täältä. "Mel! Auta! T-tuntuu kun opettajassa olisi jotakin outoa. En pysty lähestymään häntä, kun heti alkaa pyöryttää!" Susu lähetti telepaattiviestinsä Melissalle. "Elä välitä, minä tunsin ihan samaa! Tänään, minä aion löytää omat voimani!" Melissa vastasi luokan toiselta puolelta. Susu otti koe paperinsa ja vei sen opettajalle. Oppilaat ottivat reppunsa ja alkoivat poistua luokasta yhtenä joukkona. Kaikki puhuivat jostakin, ja luokka ja käytävä täyttyivät puheesta, kuten aina! Susu otti reppunsa ja käveli Melissan ja Ashleyn kanssa naulakoille. "Ashley, oletko sinä kokenut mitään erikoista eilen? tai lähipäivinä?" Melissa kysäisi kun tytöt pukivat kenkiä jalkaansa. "En, miten niin?" Ashley vastasi. "Puhuukohan Ashley totta? Ehkä.. Minusta tuntuu, että koska olemme kolme parasta ystävystä, hänelläkin pitäisi olla taikavoimia, eikö?" "Olen samaa mieltä. Jos hän olisi tullut kanssamme vuorelle, olisiko hän sitten saanut voimat?" Susannah vastasi Melissan telepaattiseen viestiin. "Susu! Siinähän sinä olet.. Puuh! Etsin sinua!" Lauri juoksi tyttöjen luokse. "Susannah... T-tuota, v-voisimmeko me jutella hetken?" "Toki! Mitä asiaa?" Susu sanoi ja nosti laukkunsa lattialta. "T-tuota, ajattelin...." "Hyvä on! Tulen mukaasi" Susu sanoi ja laski laukkunsa taas lattialle. "Luin hänen ajatuksensa, haluaa jutella kahden kesken. Pysykää Ashleyn kanssa siis poissa, elkääkä yrittäkö edes vakoilla!" Susu lähetti Melille viestin kun he Laurin kanssa katosivat näkyvistä. He olivat luokassaan, jossa ei ollut ketään. "Olen halunnut kauan sanoa tämän.. Olet aika kiva!" Lauri sanoi ja punastui. "Haluaisitko alkaa, v-vaikka seurustella kanssani?" Lauri sanoi ja katsoi kenkiensä kärkiin. "Tuota, Lauri. Minä, no oikeastaan minä en..." Susu änkytti. Hän ei halunnut loukata Laurin tunteita, joten juoksi luokasta ulos. "Susu!" Lauri huusi hänen perään. "Olen pahoillani..." Susu kuiskasi hennosti juostessaan pois luokasta, niin hiljaa että kuuli sen vain itse.

"No? Mitä Laurilla oli asiaa?" Ashley sanoi ja näytti todella kiinnostuneelta. "Tunnustiko hän rakkautensa?" Melissa kysäisi ja yhdessä Ashleyn kanssa he kikattivat innoissaan. "Mitä siitä vaikka tunnustikin?" Susu sanoi. "Mitääh?" Ashley kiljaisi. "En olisi ikinä uskonut! Laurihan on luokan ujoin poika!" "Siksi juuri en halunnut loukata häntä.." Susu sanoi. Hän haaveili siitä, miten joskus tulevaisuudessa Mika kysyisi häneltä tuota samaa kysymystä, jonka Lauri oli hänelle esittänyt.

Tytöt saapuivat koulun pihalle. Oli ilta, Melissa tunsi vedätystä kohti koulun liikuntasalia. "Miten me muka pääsemme sisälle?" Susannah kysyi vaivautuneena. "Sinun avullasi tietenkin!" Melissa sanoi kun he vihdoin saapuivat koulun pääovelle. "Miten niin minun avullani?" "Käytä voimiasi tumpelo!" Melissa sanoi ja pyöritti silmiään. "En osaa, m-minun pitäisi harjoitella eka!" Susannah väitti vastaan. "Kokeile!" Melissa kiljaisi kovaa. Susu ei uskaltanut enää vättää vastaan joten päätti koittaa voimiaan. "Energia!" Hän huudahti ja samassa Susannahin käsistä alkoi pursuta magiaa, joka teki oveen ison reiän. "Täydellistä!" Melissa kuiskasi ja kapusi sisään ovesta. "Ei! Melissa varo!" Suannah huusi kun hän huomasi sen saman mustan varjon, mutta tällä kertaa se syösti kädestään mustaa voimaa suoraan Meliä kohti. Mel väisti juuri ja putkahti liikuntasalin ovesta sisään. Susannah vastasi Energia iskullaan, jonka juuri äskön oppi. Musta hahmo väisti ketterästi. Samassa hahmo loi jonkinlaisen maagisen kuvun Susun ympärille, niin että hän ei päässyt liikkumaan. Samassa liikuntasalin ovi räjähti. Melissa tuli ulos hohtaen magiaa. "Jätä ystäväni rauhaan, sinä hirviö!" Melissa karjaisi ja iski hahmoa päin niin voimakkaasti että se melkein imi kaiken voiman, mutta kukisti hahmon, ainakin väliaikaisesti. Kupu hävisi Susun ympäriltä. "Mel! Löysit voimasi! Mitä elementtiä hallitset?" Susu sanoi innoissaan. "Energiaa!" Melissa hihkaisi. "Meillä on sama voima! Hienoa!" Susu huusi. Samassa hän huomasi Melissan näyttävän jotenkin erinlaiselta. Hänella oli pienet siivet ja hän leijui niiden varassa ilmassa. Hän hohti kaunista magiaa. "Näytät erinlaiselta" Susu sanoi. "Aivan! Tämä on taika asu! Eihän tätä ole pakko käyttää, mutta minusta tämä on hieno, ja voimme lentää näin!" Melissa sanoi, otti esille elementtipallonsa ja muutti itsensä taas normaaliksi. "Oloni tuntuu voimakkaalta! Tämä on uskomatonta!" Mel hihkaisi. Tytöt poistuivat koululta nopeasti, suoraan omiin koteihinsa.

Jatkuu seuraavassa Luvussa! Kuka on tuo mystinen musta hahmo, joka hallitsee pimeää voimaa? Seuraava luku ilmestyy.. Um... Pian!