Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

3 Luku

Melissa katselee ympärilleen hämmentyneenä. Hän makaa selällään oudon rakennuksen lattialla ja katselee kattoa kohti. Katossa on hienoja kaiverruksia, kiemuroita, koukeroita ja ihmisiä esittäviä koverruksia. Äkkiä Melin valtaa pelko, missä hän on? Mel nousee nopeasti ylös istumaan. Hän huomaa Susun kyhjöttävän märkänä pyyhe ympärillään toisella puolella huonetta.

"Krhm. Hei Melissa, minä olen oraakkeli, ja tämä paikka on Sickelton. Tervetuloa." Mel säpsähti ja käännähti nopeasti äänen suuntaan. Hän tajusi tuijottavansa punatukkaista naista silmiin. "Teidät on valittu tärkeään tehtävään." hän jatkoi. Naisella oli punainen tukka, ja hän oli hyvin kaunis. Hänellä oli leveä vyö vyötäisillään ja hulmuava helma ylti juuri ja juuri polviin asti. "Mitä? Tärkeään tehtävään? Ja.. Kuinka ihmeessä olen täällä? Mitä tämä tarkoittaa? Mi..." Melissa oli hämillään. "Mikä oli se outo valo joka pelasti minut?" hän kysyi. "Kaikki aikanaan" oraakkeli hymähti ja jatkoi: "Teidät on valittu koko kudoksen, maailmankaikkeuden vartijoiksi, tasapainon hallitsijoiksi. Tehtävänänne on kukistaa paha taikuus, musta magia. Joillakin henkilöillä on pahoja aikomuksia, he haluaisivat hallita maailmaa, tai jopa tuhota sen kokonaan. Meidän tehtävänämme on pysäyttää näitten henkilöitten aikeet. Olette kudoksen keskipisteessä, Sickeltonissa. Täällä tehdään tärkeimmät päätökset. Päätökset koko universumin, maailmankaikkeuden puolesta. Kun pahuus on kukistettu, on tasapaino saavutettu. Jostakin syystä näitä pahoja henkiä ilmestyy aina lisää, ja pyrimme pitämään pahuuden 'Kolkoilla kaduilla', joka sijaitsee Sickeltonin Itä-osassa. Paikka on tarkoin vartioitu, sillä se on täynnä pahoja ihmisiä ja olentoja." oraakkeli päätti puheensa. Mel ja Susu tuijottivat naista hämillään. Molemmat miettivät kuumeisesti, että mistä nyt oikein oli kyse, oliko naisen nimi muka ORAAKKELI?? Oliko tämä kaikki edes totta? Ja mistä kumman syystä juuri HE olivat valitut? Hiljaisuutta kesti hetken aikaa, kunnes sen rikkoi oraakkelin rauhallinen ääni: "Oliko teillä jotain kysyttävää?" Susannah oli ehtinyt siirtyä Melissan viereen oraakkelin puheiden aikana. Molemmat vilkaisivat toisiinsa mitään sanomatta. "Öh.. Mitäs se 'kudos' tarkoittaa?" Susu kysyi varovasti, ja Melissa nyökkäsi hiljaa hänen vieressään. "Ai kudos? Katsokaas tytöt, maailmat ovat sidoksissa toisiinsa. Jokainen maailma on osa Kudosta, Kudoksen avulla voimme siirtyä maailmasta toiseen. Ilman kudosta ette olisi voineet siirtyä tänne, Sickeltoniin." oraakkeli selitti. "Se-selvä.." Melissa vastasi. "Teillä on myös erityisiä voimia, mutta niistä saatte ottaa selvää itse." oraakkeli sanoi salaperäisesti. "Mi-mitä?" Melissa takelteli, mutta ei ehtinyt saada vastausta, sillä valo oli täyttänyt jo Melin ja Susun ympäristön, ja pian he huomasivatkin olevansa Melissan takapihalla.

"Voi ei ! Äiti on jo kotona!" Melissa huudahti huomatessaan auton pihalla. "Toivottavasti hän ei ole käynyt huoneessasi." Susu sanoi. "Kavutaan ikkunasta sisään!" Mel sanoi, ja olikin jo puolimatkassa tikapuita. Heidän onnekseen tikapuut veivät suoraan Melin huoneen ikkunalle. "Hei, odota mua!" Susu kuiskasi pelätessään että Melissan äiti kuulisi. Ei aikaakaan kun Susukin oli jo Melissan huoneessa. Susu huomasi Melissan lukevan jotakin tekstaria keskittyneenä. "Hei, keneltä sä nyt tekstarin oot tähän aikaan saanu?" Susu kysäisi. "Tota.. tuu ite kattomaan, kyl mä nyt sulle voin näyttää" Mel sanoi aika hiljaisena. "Häh mitä nyt on tapahtunut? Jotain vakavaakin?" huolissaan oleva Susu kysyi. "Häh? Ei ei todellakaan mitään kammottavaa, tää on vaan niin uskomatonta!" Mel hihkui innoissaan. "Näytäs mullekkin." Susu sanoi, ja nappasi puhelimen Melissalta.

"Hei Melissa, tota.. no sä tiiät jo et mä tykkään susta, me puhuttiin siitä perjantaina, mutta mä ajattelin että jos me voitas mennä johonkin vaikka ens viikonloppuna. Vaikka Leffaan tai johonkin. Se ois tosi kiva.. Mä tykkään susta, hyvää yötä!

T. Henri"

"Ai se poika jonka takia olit niin pääpilvissä viime perjantaina onkin Henri!! OHO, oon yllättyny!" Susu sanoi hieman kateellisena. Ei hän Henriin ollut ihastunut, mutta olisi kyllä halunnut saada Mikolta samanlaisen viestin. "Eh joo.." Mel vastasi. "Äh mä oon ihan kade!" Susu sanoi ja virnisti. "HYST!" Mel sihisi. "Äiti tulee, nopeasti sänkyyn!" se jatkoi. Melissa ja Susulea  syöksyivät peiton alle, ja ehtivätkin juuri ennen kuin Melissan äiti astui huoneeseen kurkistamaan, joko hänen tyttärensä olisi nukkumassa.

Kirjoittanut: Veeti !!!