Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Lizards tarinan hahmot

Täältä voit käydä kurkkaamassa kaikki hahmot jotka tarinassamme seikkailee, alla lukee myös pieni esittely. Jos tarinasta löytyy omituinen henkilö, käy katsomassa kuka se on täältä. Kaikki hahmot eivät vielä ole täällä ne pitää ensin ladata tänne.

___________________________________

Päähenkilöt

Susannah

Susannah on 14-vuotias tyttö. Hän harrastaa karatea, ja on muutenkin koulussa aika suosittu. Suosittuihin tyttöihin kuuluu myös hänen parhaat kaverinsa Melissa ja Ashley. Kaikki kutsuvat yleensäkkin Susannahia Susuksi. Kerran luokan pojat kikattelivat "kuulemma" hauskalle vitsille, jossa kerrottiin Susannahin lempinimen olevan Susu, ja oikean nimen Pusu.   Erikoista on, ettei Susannah ole koskaan värjännyt hiuksiaan. Susannahilla on myös pikkusisko, nimittäin Wendy.

Melissa

Melissa on 14-vuotias tyttö 8. luokalta. Hän harrastaa Klarinetin soittoa. Melissa on luokkansa suosituimpia tyttöjä. Hän on hieman ujo, mutta vain hieman :)) .. Melissa pyörii ystäviensä susun ja ashleyn kanssa. Melissaa kutsutaan nimellä Mel. Melissa on värjäyttänyt tukkansa mustaksi. Hän pitää silti väreistä, eli ei pukeudu pelkkään mustaan. Melissalla on pikkusisko nimeltä Cheryl. Joskus Cheryl saa Melissan raivon partaalle.

  

Sivuhenkilöt

 

Ashley (nimi ei ole vielä varma)

Ashley on Melissan ja Susannahin kanssa paras ystävä. Luonteeltaan Ashley on todella utelias. Hän huomaa että tytöillä on jotain salaisuuksia. Hänestä tuntuu, kun hän jäisi ulkopuolelle koko jengistä. Hän alkaa selvittää tyttöjen salaisuutta, mutta saako hän sen selville?

Cheryl

Cheryl on Melissan 6-vuotias pikkusisko. Hän on yleensä eskarissa ison porukan kanssa hippaa leikkimässä.  Cheryl on aika villi, ja joskus hän ei vain tajua jättää Melissaa (ja hänen päiväkirjaansa) rauhaan. Melissasta on varmasti rasittavaa, kun pitää päiväkirjaa varjella aina niin, ettei Cheryl vain pääsisi siihen käsiksi. Cheryl pitää musiikista (niinkuin näetkin kuvasta), hän penkoo välillä Melissan musiikki kokoelmia.  Hän on saanut oman radion, josta kuuntelee aina levyjään. Joskus hän jopa rallattelee mukana. Melissan mielestä Cheryl on ihan hyvä laulamaan 6- vuotiaaksi!!

Wendy

Wendy on pieni 6-vuotias tyttö, nimittäin Susun pikkusisko. Wendy on yleensäkkin yksin. Eskarissa hän yleensä on aina yksin pihalla keinumassa. Yhtenä päivänä Wendy kumminkin kertoo kotona tohkeissaan kaikille, että tapasi kivan tytön. Sellaisen ruskeatukkaisen. Kuten kuvasta huomaa, Wendyn lempiasu on kissa asu. Hän ravaa aina ympäri kotia maukuen.

(sori, parempi kuva haussa. Jos omistat sellaisen voit lähettää sen osoitteeseen Lizard.wippies.fi)

Nina

(sama kun viime tarinassa. Vain tyylimuutos!)

Nina on yhden todella salaisen paikan kuningatar. Välillä hän muuttuu aivan erinlaiseksi. Kunnianhimoiseksi ja ahneeksi. Vihaiseksi! Yllättäen hän vihaa tyttöjä. Mutta todellisuudessa Nina on mukava, ja hänen ainoat ystävänsä ovat Melissa ja Susannah. Kun Nina muuttuu kunnianhimoiseksi, hän  väittää että tytöt tappoivat hänen äitinsä, ja riistivät häneltä valtapaikan. Omituisena ollessaan Nina luulee olevansa vain piika tyttöjen komennusten alla.

Oraakkeli

Oraakkeli on (kuten aina) salaperäinen. Hän neuvoo tarvittaessa tyttöjä parilla lauseella. Oraakkeli on jo aikuinen. Hän asuu pienessä linnassa keskellä salaista maata jota johtaa Nina. Tuliko yllätyksenä ettei oraakkeli ollut mikään valkoinen ukkeli jolla on musta pitkä kaapu?? Ooraakkeli on tavallisesti lyhytsanainen. Hän ei todellakaan vaivaudu avaamaan suutaan kuin tarvittaessa. Oraakkelin oikea nimi ei kuitenkaan ole oraakkeli. Enpäs kumminkaan kerro sitä, sillä se selviää kyllä aikanaan tarinassa.

We are best friends for ever!!

Kuvassa parhaat ystävykset Susannah ja Melissa!!

Kaikki kuvat on kopioitu osoitteesta

www.glitter-graphics.com/